Kancelarijski štampani materijal

Vizit karte

vizit kartice

Proizvod koji je potreban svakom poslovnom čovjeku su vizit karte. One vam omogućavaju jednostavnu razmjenu podataka sa vašim klijentima. Dobar dizajn pojačava dobar utisak o vašoj firmi, treba da budu prepoznatljive i jasne.

Naša štamparija ima mogućnost izrade vizit kartica u malim i velikim tiražima. Posedujemo savremenu digitalnu mašinu koja pruža visok kvalitet štampe i mogućnost izrade vizit karti malih tiraža po potrebi. Za veće tiraže tu su ofset mašine da ispune vaše zahtjeve.

Memorandumi

memorandumiMemorandume najviše koriste poslovni korisnici. Sadrže podatke firme, logo ili slogan. Rade se u A4 formatu, a broj boja zavisi od želja klijenta.

Blokovska roba

Blokovsku robu: fakture, račune, otpremnice, zaključnice, dostavnice, prijemnice, paragon blokove i slično štampamo na NCR (kopirajućem) papiru, tehnikom offset štampe. Blokove izrađujemo uglavnom u A formatima ( A4 29×21 cm, A5 14.5×21 cm itd) u jednoj ili dve boje štampe ili po zamisli i potrebi poručioca. Doradu blokovske robe (numeraciju, perforaciju i koričenje) radimo na savrmenim mašinama.

kalendariKalendari

U ponudi imamo kako zidne, tako i stone kalendare. Takođe postoji mogućnost doštampavanja vašeg znaka firme i podataka po želji na postojećim kalendarima.

Diplome, sertifikati, zahvalnice

Diplome i zahvalnice izrađujemo od visokokvalitetnih kartona raznih debljina. U zavisnosti od količine, štampamo tehnikom sito, ofset ili digitalne štampe sa mogućnošću plastificiranja i štancovanja na željeni oblik.

Čestitke

koverte-u-bojiČestitke su proizvod koji se koristi za obilježavanje specijalnih poslovnih i životnih prilika. Zahtevaju lijep dizajn, a u tome vam naš tim ljudi može pomoći kako bi ostvarili ono što ste zamislili.

Koverte

Postoji mogućnost štampe na kovertama sa levim prozorom, desnim prozorom i bez prozora. U svakoj od tih opcija mogu se uneti logo i podaci vaše firme.

Comments are closed.