Ambalaža i etikete

 

ambalazaKomercijalna ambalaža je više od samog pakovanja proizvoda, ona predstavlja direktnu komunikaciju potrošača i proizvoda. Statistika kaže da se većina potrošača odlučuje da kupi proizvod koji je upakovan u lijepo oblikovanu i dizajniranu ambalažu. U okviru našeg priozvodnog programa specijalizovni smo za izradu svih tipova komercijalne ambalaže, prema Vašim zahtevima, po kojoj će Vaš proizvod biti prepoznatljiv na tržištu. U ponudi takođe imamo i kaširanu ambalažu.

Ambalaža za prehrambenu industriju izrađujemo po zahtevu klijenata, uzimajući u obzir proizvod koji se pakuje i njegovu namjenu ka krajnjem korisniku. Trudimo se da praktičnim savjetima smanjimo utrošak klijenta i postignemo što efektniji i praktičniji izgled ambalaže. Sva ambalaža se štampa u ofset tehnici sa doradama po zahtevu klijenata (plastifikacija, UV lak, blinruk, zlatotisak i sl.)

kutije-za-kolače-i-picuKutije za prehrambenu industriju izrađujemo od hromo kartona,mikrovala,valovite lepenke ili nekog drugog materijala po želji klijenta.Sve kutije su samosložive i izrađene su prema grafičkom crtežu štanc –formi.

Standardizovane kutije iz naše ponude čine:

  • kutije za picerije
  • kutije za poslastičarnice i podmetači za torte
  • kutije za roštilj i kinesku hranu

Transportna amabalaža štiti proizvod od raznih mehaničko fizičkih uticaja, hemijskih i mikrobioloških, klimatoloških, raznih manipulacija; ali isto tako ambalaža štiti i spoljašnju sredinu odnosno ljude od štetnih uticaja proizvoda. To je posebno važno za proizvode prehrambene industrije.

deklaracije1Naljepnice štampamo na pvc materijalima (providnim ili u boji) tehnikom sitoštampe u željenom dizajnu u formatu. Papirne nalepnice mogu firme koristiti za obeležavanje svojih polica u prodajnim objektima, za lijepljenje svojih proizvoda, u akcijskim kampanjama itd.

Deklaracije koriste kompanije radi obeležavanja svojih proizvoda. Najčešće su samolepljive i koriste ih proizvođači i uvoznici proizvoda. Mogu biti različitih dimenzija, oblika i vrste papira.

Comments are closed.