Dorada

Dorada koja ide nakon izrade štampe je izuzetno važan proces. Štamparija Print House pored usluga same štampe nudi vrhunsku uslugu dorade kao što je: plastifikacija iz tabaka ili rolne (topla ili hladna), savijanje, ricovanje, bigovanje, heftanje, sečenje, zumbanje i sve ostale usluge dorada po željama klijenta.

Uvez

uvezU ponudi imamo spiralni uvez s plastičnom spiralom, punii uvez, uvez u registratore i fascikle, termalni uvez i tvrdi uvez. Nudimo različite boje prednjih i zadnjih korica uveza. Katalog folija i kartona za uvez možete pregledati kod nas. Spiralni i žičani uvez se radi mašinski i može se uvezati do 500 listova. Mogu se koristiti spirale od 4,5 do 54mm širine. Termalni uvez dobar je za manji i veći broja listova. Projektnim biroima posebno je interesantan uvez projekata u registratore. Nudimo uslugu slaganja nacrta i topografsih karata u mape sa zaklamanim letvicama, nakon kopiranja i formatiranja na A4 format.

Plastificiranje

plastificiranje

Plastificiramo tiskane materijale različitih formata, od ID kartica i akreditacija do A0 formata, jednostrano ili obostrano. Folije za plastifikaciju mogu biti u mat i sjajnoj varijanti te različitih debljina.

Comments are closed.